Home » Diensten » Financieel

Bent u als ondernemer veel tijd kwijt aan uw boekhouding en administratie, terwijl hier niet uw kracht ligt? Wij snappen dat u uw tijd zo efficiënt mogelijk wilt besteden aan uw onderneming, zodat er geen tijd verloren gaat aan werkzaamheden waar u geen energie van krijgt. Daarom nemen we graag uw volledige boekhouding en/of administratie uit handen om u te ontzorgen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op andere aspecten van uw onderneming. Wij hebben ervaring op uw vakgebied en zijn volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving waaraan uw onderneming moet voldoen. 

Wij werken met het boekhoudpakket Exact Online, waarin bankafschriften en in- en verkoopnota’s direct op de juiste plek worden verwerkt. Hierdoor kunnen we onze werkzaamheden en uw boekhouding en/of administratie zo efficiënt mogelijk inrichten. 

Onze administratieve ondersteuning bestaat onder andere uit het voeren van uw administratie en het verzorgen van alle benodigde fiscale aangiften. Wij verzorgen tevens uw maandelijkse of kwartaal overzichten. Aan het einde van een boekjaar zal de balans-, winst- en verliesrekening of officiële jaarrekening door ons worden opgesteld. Hierdoor krijgt u een helder inzicht hoe uw onderneming ervoor staat. Heeft u een webshop? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben onze systemen gekoppeld aan diverse betalingsproviders en kunnen deze koppelen met uw administratie. Deze systemen zijn zo ingericht dat de grote verkoopvolumes en het bijbehorende betalingsverkeer automatisch worden verwerkt. Ook wanneer u zakendoet in het buitenland, heeft u hier dus geen omkijken meer naar. 

Doet u zaken via een andere webshop, zoals bijvoorbeeld Bol.com en ontvangt u slechts 1x per maand een betaling? Ook met deze structuren werken wij en kunnen we u volledig ontzorgen. Wij zijn Preferred Supplier van de software xCore die aan ons pakket is gekoppeld. Hiermee kunnen we diverse software systemen aan ons pakket koppelen. Wanneer u zaken buiten Nederland doet, verzorgen we voor u de ICP-aangiften. 

Het uitbesteden van deze taken bespaart u tijd om andere aspecten op te kunnen pakken en biedt soms zelfs meer mogelijkheden.
Bovendien houdt u dagelijks het overzicht in uw resultaten.

Wij verzorgen de werkzaamheden vanuit ons kantoor, maar mocht u het prettiger vinden wanneer we de werkzaamheden oppakken vanuit uw onderneming of op locatie naar wens, dan is dit uiteraard geen enkel probleem. 

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.